Sjabloon

Najaarsexcursie naar de Oost-Vlaamse stad Dendermonde en het kasteel van Laarnen:agenda2

Overzicht van het programma:
07.30 Vertrek in Thorn vanaf de parkeerplaats aan de Meers, nabij Zaal “Aod Thoear”, Steegputstraat 4. (Auto’s kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats van Zaal“Aod Thoear”)
07.40 Vertrek in Ell vanaf de parochiekerk aan de Niesstraat. (Auto’s kunnen geparkeerd worden op het tegenover de kerk gelegen Scheijmansplein)
08.00 Vertrek in Weert vanaf Touringcarbedrijf Kupers, Kelvinstraat 1 (Kampershoek).
10.15 Aankomst in Dendermonde, Vlasmarkt, alwaar gidsen ons zullen opwachten en ons begeleiden naar een plaatselijke gelegenheid, alwaar koffie of thee met koffiekoek wordt aangeboden en gelegenheid is voor een sanitaire pauze.
11.00 Start van de stadswandeling onder leiding van gidsen. De wandeling neemt circa 2 uur in beslag.
13.00 Middagpauze met gelegenheid om deel te nemen aan een gezamenlijk middagmaal (soep, hoofdschotel, dessert excl. consumpties) in een gelegenheid in Dendemonde. Wij bevelen dit aan omdat vanwege de drukte in Dendermonde in de horecagelegenheden lange wachttijden kunnen zijn. Wilt u aan het gezamenlijke middagmaal deelnemen, dan wordt u verzocht om dit bij uw aanmelding op te geven.
14.45 Vertrek vanaf de Vlasmarkt naar het kasteel van Laarne.
15.30 Start van de circa 1 ½ uur durende bezichtiging van het kasteel onder leiding van gidsen.
17.00 Einde van de bezichtiging en terugkeer naar Dendermonde, alwaar nog korte gelegenheid om een drankje of hapje te nuttigen. (Onder voorbehoud)
18.00 Vertrek uit Dendermonde.
20.15 Aankomst in Thorn, Ell en Weert.